Veliki pozdrav!

Moje ime je Marijana Mlikotić. Biznis, coaching, knjige i putovanja su strasti koje mene pokreću. Najiskrenije vjerujem da kada živimo i radimo kroz svoje strasti, tada ispunjavamo svoje potencijale, tada smo najbolji i sebi i svima oko sebe.

Svoju strast za biznisom otkrila sam na svom samostalnom poslovnom putu koji traje posljednjih 17 godina. Spoznala sam da nam vlastiti biznis daje brojne mogućnosti izbora i promjene, slobodu u vidu vremena i novca, te brojne mogućnosti na koje možemo doprinijeti društvu.

U tu slobodu sam se zaljubila i danas ne mogu zamisliti da živim drugačije.

Prije zapravo nikada nisam razmišljala o tome da bi ja mogla pokrenuti vlastiti posao. Odrasla u radničkoj obitelji, uvijek sam vjerovala da za biti poduzetnik trebaš imati imućne roditelje, političke veze, mnogo novca i visoko obrazovanje. Budući da ja ništa od toga nisam imala, nisam ni razmišljala o nekim drugim opcijama osim da budem nečija zaposlenica.

Ono što me potaknulo da krenem u poduzetništvo je promjena UVJERENJA iz “to je za neke druge” u “zašto ne bi i ja probala?”. 

Nakon tog BUĐENJA moj život je krenuo sasvim nekim drugim smjerom. Smjerom koji mi je omogućio da prepoznam i ostvarim svoje potencijale,  doživim veliki osobni rast (naravno, kroz brojne izazove), financijsku slobodu i osjećaj ispunjenosti.

Najiskrenije vjerujem da to isto može ostvariti svatko za sebe, ako to zaista i želi. Ne nužno i jedino kroz poduzetništvo, već kroz ispunjenje svojih potencijala kojih možda nije ni svjestan, kroz kretanje u akciju unatoč strahu, kroz osvještavanje svojih zatomljenih želja i ostvarenje istih. 

Otuda je proizašla moja želja i potreba da taj svijet brojnih mogućnosti otkrijem i drugima. Tražila sam način na koji da to radim i presretna sam jer sam ga pronašla u coachingu.

Kao certificirani Life & Bussines Coach pomažem klijentima da postanu svjesni svojih ograničavajućih uvjerenja koja ih blokiraju na putu prema svom cilju i uspjehu. Pomažem im da vide život kao mogućnost za ostvarenje svojih želja, ciljeva i potencijala, bilo u poduzetništvu ili privatnom životu. Također kroz coaching modele, pridržavam im “zrcalo” i pomažem da vide svoj svijet iz neke druge prespektive.

U Coachingu volim to što je usmjeren na mogućnosti ovdje i sada, te na budućnost. Volim to što klijent sam pronalazi najbolja riješenja za sebe i spoznaje da ima načina da dođe do svog cilja. 

Želiš li: 

  • pokrenuti se prema ostvarenju svog cilja,
  • riješiti neku situaciju kojoj sam/a ne nalaziš riješenje,
  • pronaći “svoj” put kojim trebaš krenuti,
  • osvjestiti u što to vjeruješ, a ne služi ti za tvoje dobro,
  • osvjestiti što sada možeš učiniti s onime što imaš i gdje jesi,

možda ti ja kroz coaching mogu pomoći u tome.

S klijentima radim 1/1, uživo ili online.

Za sve ostale informacije, javite mi se putem instagram profila marijana_mlikotic ili mailom na marijana.coach@gmail.com

Preuzimajući odgovornost za vlastiti život, u našim je rukama mogućnost da usmjerimo svoj život u željenom pravcu. 

Marijana Mlikotić